ای‌شما!‌ ای‌تمام‌ عاشقان‌ هرکجا

نام یک نفر غریبه را، در شمار نامهایتان اضافه می کنید...؟

دانمارک همه چیزش مزخرفه!

پنجشنبه, ۲۱ فروردين ۱۳۹۹، ۰۲:۳۵ ق.ظ


به این بزرگواران نگاه کنید!



اینان نتیجه ی سه چهار ساعت تلاش بی وقفه ی من، در راستای سورپرایز ویژه ی شب نیمه ی شعبانه! معرفی میکنم: شیرینیِ دانمارکی!


شاید شما هم مثل حضرت آقا، به خودتون بگید واای، چقدر زیبا! لابد چقدر خوشمزه! 

اما سخت دراشتباهید!

اینان مزخرفترین و خمیرترین شیرینی هایی هستند که تاریخِ دانمارک به خودش دیده!

انقدر افتتتتتضاح شده بود، که وقتی پس از پخت، یه کم ازشون تست کردم، اومدم توی هال، و مثل کنیزِ کفگیرخورده، وا رفتم روی مبل! حضرت آقا گفت چت شد؟ گفتم خراب شد... افتضاح شد! 

(باورکنید میخواستم همونجا بریزمشون تو سطل آشغال که حیثیتم پیش همسرم حفظ بشه!) 

اندر کراماتشون همین بس، که انقدر جمیع المعایب بودن، که اصلا سوختگیِ تهشون به چشم نمیومد!!

تازه امشب فهمیدم خسرالدنیا و الاخره یعنی چی! یعنی من! که بعد از چندساعت وقت گذاشتن، هم شیرینیا رو خراب کردم و داغشون رو دلم موند، و هم انقد خسته شدم که نا ندارم دورکعت نماز بخونم امشب.


نتیجه ی اخلاقی۱: هیچوقت از روی ظاهر دیگران، قضاوتشون نکنید، چه بسا کسی مثل این شیرینی های من، قیافه ی خیلی شیک و مجلسی و دهن پرکنی داشته باشه، ولی در باطن ،نه تنها هیچ حُسنی درش دیده نشه، بلکه ماتحتشم سوخته باشه!

نتیجه اخلاقی ۲: همیشه از خمیرمایه ی تازه استفاده کنید، اون خمیرمایه های کهنه ی تو یخچالم بریزید دور!

نتیجه اخلاقی ۳: تا پای مرگ و زندگی وسط نیومده، شیرینیِ دانمارکی نپزید! چه کاریه! کیک زبرا هم خیلی راحتتره، هم خوشمزه تر ... اصلا مرگ بر دانمارک!

  • امّــــ شـــهــــر‌آشـــــوبـــــــ

نظرات (۱۶)

  • رفیقِ نیمه راه
  • 😂😂😂
    خیلی باحال بود...

    پاسخ:
    راستش اولش خیلی ناراحت شدم، ولی بعدش کلی به خودم و شیرینیا خندیدم:))

    😂😁

    خوبه همون اول که قرار نیست عینا مثل اصلش در بیاد😁اگه اینطوری بود که همه ی قنادی ها باید تعطیل میکردن😁

    همین نکته ای که درباره خمیر گفتی تجربه ای میشه تا شیرینی های بعدی بهتر از آب در بیان :)

    من هم چندوقته موش آزمایشگاهی خواهرم شدم😂هر روز یه جور شیرینی و پیتزا درست میکنه، هیچکس جرئت خوردنش رو نداره😂😂من این وسط قربانی میشم😂😂

     

    عیدتون هم مبارک😁

    پاسخ:
    ما هم داریم البته ازین موشا :| بندگان خدا انقد شیرینی خراب شده خوردن که دیابت گرفتن!

    ممنون از دلداریتون، ان شالله دفعه ی بعد!

    سلام

    من که عموما توفیق خاصی در شیرینی پزی ندارم، کلا علاقه و استعدادی هم ندارم... تازگی دیگه از رو اجبااااار یکی دو تا ساده اش رو درست کردم. 

    قطاب درست کن هم آسونه هم خیلی خوشمزه! برشتوکم راحت بود...

    یعنی من اگه‌تونستم خوب درش بیارم بدون راحت بوده :)))

    پاسخ:
    سفارش قطاب و شیرینی پنجره ای خیلی داشتم :| (الکی مثلا من شیرینی پزم!)
    منم راستش توفیقی نداشتم، فقط اعتمادبنفسمو بزور حفظ میکنم
  • محمد قاسم پور
  • ظاهرش زیباست ولی متاسفانه قیافه‌اش هم به دانمارکی نمی‌خوره!

     

     

    (البته ما خیلی وقته که دیگه نمیگیم دانمارکی!)

     

    پاسخ:
    حالا بخاطر تنوع زیاد دانمارکی ها، میشه با اغماض در اون رسته جاشون داد:|

    منم چون خراب شد گفتم دانمارکی، اگه خوب میشد میگم گل محمدی! حیف گل محمدی واقعا

    heyfet nayumad az onvan? Panir danmarki haye bachegi chi? Ba'desham migan esm e dige ye ina gol mohammadi e

    پاسخ:
    نمیدونم چرا از دانمارک خوشم نمیاد :| 

    اون گل محمدی هم بخاطر اون توهین گذاشتن روش، وگرنه اصالتش مال دانمارکه
  • دچارِ فیش‌نگار
  • به هر حال  از نیت زیبای شما قدردانی می کنم

    پاسخ:
    ما هم تنها امیدمون به همون نیته!

    همین که از این اتفاق، نتایج اخلاقی به این خوبی گرفتید، کفایت می کنه :)

    پاسخ:
    شاید آشپز خوبی نشم، ولی نتیجه گیرِ خوبی ام!

    مثل من شدی که...

    کلی وقت گذاشتم شیرینی نخودی باچه ضرافتی قالب قلبی زدم باکلی ذوق گذاشتم داخل فر سوخت بماند مزه ی قیاق( نوعی علف هرز)میداد

    کلا اعتماد به نفسم به یغما رفت:)

    پاسخ:
    شیرینی نخودچی منم اونجوری که باید نشد! کلا شیرینی سختیه

    شما که ته شیرینیت میسوزه، بخاطر اینه که دمای فرت بالاست، همیشه بیست درجه کمتر بذار

    شوهرآبجی من قناده، میگه من نصف گونی آرد حروم کردم تا دانمارکی یاد گرفتم! من اینارو که میبینم میگم فدای سرم :))
  • فرشته ی روی زمین
  • اشکال نداره هر شکست مقدمه ی پیروزیه : )

    منم از شیرینی پزی کلی درس زندگی یاد گرفتم : ))

    پاسخ:
    آره میگن ادیسنم که لامپا رو هی خراب میکرد میگفت الان یه راه دیگه باد گرفتم که چطور نمیشه لامپ ساخت :|

    خاهرکم چه انتظار عجیبی!از خودت داری ؟؟ محسن یک ماه وقت صرف کرد برای دانمارکی تا اونی که دوست داره از اب دربیاد .هنوز هم هر روز میاد میگه نععع اونی که میخاسم نشد.اصن دانمارکی شده یه معضل!!!حالا من هرچی میخورم میبینم خوبه ها...

    نتیجه:۱-هیچ گاه ناامید نشو تو میتونی...

    ۲-هیچ وقت از دانمارکی شروع نکن...(درواقع میشه گفت اعتماد بنفس کاذب نداشته باش)بعداز شیرینی هایی اسونی مثه نخودچی و زبرا که نمیرن سراغ دانمارکی!!

     

     

    پاسخ:
    آره اتفاقا حضرت آقا هم گفت که نصف گونی آرد رو گذاشته سر دانمارکی

    ولی مریم دفعه اول دانمارکیاش خیلی خوب شده بود، منم عین دستور رفتم، خمیرمایه م خراب بود 

    خب در حد همین چندتا توصیه و یه پست که حسن داشت ... الحمدلله

     

    دست شما هم درد نکنه ...

     

    پاسخ:
    بله، بهرحال هیچ اتفاقی در عالم بی خیر نیست!

    اون جمیع‌المعایب خیلی خوب بود :))))))

     

    خسته نباشی. (شیرینی‌پختن آدم رو خسته می‌کنه -__-) زین پس در خاطر مبارک داشته باش کسی نیست که اهل پخت کیک و شیرینی باشه و از این خاطره‌ها نداشته باشه پس غصه خوردن روا نیست. :دی

     

    مبارک باشه ولادت آقا. :)

    پاسخ:
    بله، خیلی خسته شدم انصافا
    حالا جالبش این بود که میخواستم بپزم ببریم خونه مادرشوهرم! خوب شد نرفتیم و قولشم ندادیم!! وگرنه تا ابد هرگونه نسبتی با من رو منکر میشدند :|
    عیدشمام مبارک

    مریمم  من دانمارکیشو  خوردم خوب بود ولی دانمارکی مغازه نبود

    پاسخ:
    بهرحال قابل خوردن بود! اینایی که من پختم اگه تو کله ی آدم میخورد سرش میشکافت :|||

    سالهاست                                       ( بعد از توهین دانمارک به مقدسات دینی ما) به شیرینی دانمارکی میگم شیرینی محمدی 💚

    فقط تو قنادی ها اجبارا اسم خودش رو میگم :|:))

     

     

    +

     

    سلام

    قیافه ش هم وسوسه کننده است و باز کننده اشتها :)

     

    ++

    آفرین :)

    تلاشت ستودنی است با وجود شیطونی های علی کوچولو اینم پختی بازم عالیه :)

     

     

    پاسخ:
    سلام
    ممنونم. اگه خوب میشد میگفتم گل محمدی :)

    آره واقعا خیلی سخته، مدام تو دست و پای آدم میاد قابلمه ها و ظرفا ررو میبره برا خودش آشپزی میکنه :))

    چه تفاهمی... 

    منم اومدم کیک هویج و دارچین بپزم که اونقدر مقدار هدیجو زیاد ریختم خمیر شد.

    اشکم داشت درمیومد

    حسابی هم خسته بودم

    اینم از کیک شب عید

    پاسخ:
    ان شالله قبوله، عیب نداره، ما میتونیم :)

    واقعا قیافش خوبه

     

    یعنی اینقدر ظاهرش به باطنش نمی خوره

     

    میتونستی به جای شیرینی که نام یک کشور بیگانه داره یه شیرینی بومی دست کنی

    مثل شیرینی مشهدی یا نون برنجی یا قطاب یزد://////// نتیجه بیگانه پرستی همینه

    خارجیا کلا ظاهرشون با باطنشون فرق داره

    پاسخ:
    همشو ریختم تو سطل آشغال :| ترسیدم بخوریم مریض بشیم !!

    حالا گفتیم یه تنوعی ایجاد کنیم خیر سرمون :))
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

    در این برهه ی تاریخ، مادر دو فروند کوچولوی بازیگوش هستم!
    علی کوچولویی که از دیوار سفیدکاری بالا میرود
    و فاطمه حسنایی که در حال آموزش بالارفتن از دیوار است!

    و مادری که خداوند از دست این دو ترکیبِ عالی صبرش دهد!!

    ....
    هرچه که اینجا می نویسم، صرفا برداشتهای شخصی ذهن یک انسان است. پس دلیلی ندارد که حتما و قطعاً اشتباه نباشد. چرا که انسان ممکن الخطاست...
    من اینجا بلند بلند با خودم حرف می زنم.
    خطابهای پندآموز مرا فقط خطاب به خودم بدانید.

    بایگانی