ای‌شما!‌ ای‌تمام‌ عاشقان‌ هرکجا

نام یک نفر غریبه را، در شمار نامهایتان اضافه می کنید...؟

اندر باب دردسرهای قطعی نت!

يكشنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۱۵ ب.ظ

آقا کسی آش ماش بلد نیست اینجا دستورشو برامن بذاره؟؟

نت قطعه ماشای بی زبونم داره خراب میشه، خواهشمندم برای جلوگیری از خرابی ماشها هم که شده از مساعدت خود دریغ نفرمایید!


بعداً نوشت: با تشکر از همه ی دوستان عزیز که مرا در این امر خطیر (جلوگیری از خرابی ماشا) یاری کردند، پستم خودش یه پا اپلیکیشن پخت غذا با ماش شد! بخاطر همین همه دستورا رو تایید کردم که دوستان هم استفاده کنند. بازهم ممنون از وقتی که گذاشتید :)

  • موافقین ۷ مخالفین ۲
  • ۹۸/۰۸/۲۶
  • ۳۹۵ نمایش
  • امّــــ شـــهــــر‌آشـــــوبـــــــ

نظرات (۱۴)

  • آقای گوارا
  • سلام

    اگه نت ندارین پس اینجا چ می کنین ؟

     

    + روشنا : سر آشپز پاپیون از تو بازار دان کنین 

    پاسخ:
    سلام
    نتم سلیقه ای کار میکنه!

    روشنا خانم به جای اینکه ماهی بدن ماهیگیری یاد میدن، ممنونم ازتون

    ((((:

     

    مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر: ماش ۱و نیم پیمانه جو نصف پیمانه کلم برگ سفید ۱ پیمانه خورد شده هویج متوسط خورد شده ۱عدد سیب زمینی متوسط ۱عدد گوجه فرنگی متوسط ۶ عدد گشنیز خرد شده ۲ پیمانه نمک، فلفل، ادویه، زیره سبز به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم

     

    طرز تهیه: ماش و جو را از شب قبل خیس کنید، هویج و سیب زمینی و کلم برگ را ریز خورد کرده و گوجه ها را با کمی آّب مخلوط کنید، جو را جداگانه ۱ ساعت بپزید بعد تمام این مواد به همراه ادویه ها را به جز گشنیز به مدت ۱ ساعت بگذارید بپزند ، ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن گشنیزها را اضافه کنید و به همراه روغن زیتون میل کنید.

    من ی مدل درست میکردم 

    ماش و نخود و برنج سبزی اش میزاشتم میپزید بعد بهش نعنا داغ و پیاز داغ فراوان اضافه میکنم البته چند لیوان آبغوره میریزم کاملا جامیوفته 

    پاسخ:
    ممنون
  • پلڪــــ شیشـہ اے
  • آش ماش در سرآشپز پاپیون

    https://sarashpazpapion.com/recipe/ihqqq4dto2c5t5vv3m7umr1ub14eiki8

    مواد لازم برای۴ نفر
    نمک و فلفل    به مقدار لازم
    پیاز (سرخ شده)   ۳ قاشق سوپ خوری
    هویج   ۱۵۰ گرم
    سبزی (آش)   ۴۰۰ گرم
    شلغم   ۲۵۰ گرم
    ماش   ۳۰۰ گرم
    برنج   ۱۵۰-۲۵۰ گرم

    طرز تهیه
    ۱- ماش را پس از پاک کردن و شستن با 5 پیمانه آب و مقداری نمک و روغن آبپز کنید و در حین پخت روی حرارت مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
    ۲- در ظرف جداگانه ای مقداری روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید تا سرخ شود برنج شسته و بدون آب را به آن اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید و حالا کل مواد را به ماش اضافه کنید.
    ۳- پس از کمی مخلوط کردن مواد شلغم ،هویج و سبزیجات را هم به آش اضافه کنید و اجازه دهید آش شما خوب جا بیفتد. 

    سایر نکات
    ماش جزو حبوبات بسیار خوشمزه ایران است اما استفاده از آن کمتر دیده میشود.این ماده مغذی خوشمزه را میتوان در اکثر آشها ، سوپها و حتی پلو استفاده کرد.این آش به دلیل آنکه دارای ماش است بسیار لذیذ و خوش خوراک است.امیدوارم اگر تا به حال این ماده خوشمزه را امتحان نکرده اید از خوردن آن در این آش خوشمزه لذت ببرید.
    1) سعی کنید تا حد ممکن این آش را مخلوط کنید به خصوص هنگام پخت ماش چون خیلی زود ته میگیرد. 
    2) میتوانید از زعفران به جای زردچوبه اضافه کنید. 
    3) این آش را میتوانید به همراه کشک ، نعنا داغ وحتی ماست سرو کنید. 
    4)میزان برنج در این آش بستگی به ذائقه شما دارد در صورتی که دوست دارید مزه ماش بیشتر در آش مشهود باشد تقریبا 100گرم و در صورتی که دوست دارید بیشتر مزه برنج در آن باشد 300گرم برنج استفاده کنید


    منبع :‌سرآشپز پاپیون
    وبسایت :‌ 
    https://sarashpazpapion.com

  • پلڪــــ شیشـہ اے
  • آش ماش خوزستانی در سرآشپز پاپیون

    https://sarashpazpapion.com/recipe/9b6533c773a78f55b22b4325a8b23c34

    مواد لازم برای۴ نفر
    ماش   ۱۰ قاشق غذا خوری
    برنج محلی  ۴ قاشق غذا خوری
    پیاز   ۳ عدد
    نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم
    سیر داغ و نعنا داغ   به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- ماش را پاک کرده وآن را شسته وبا دو سه برابر آن آب میزاریم تا نیم پز بشه.
    ۲- برنج محلی رو شسته وبا آب ولرم خیس کنید وقتی که ماش نیم پز شد
    برنج رو به اون اضافه کنید.
    ۳- پیاز ها رو خلالی کنید وبا روغن تفت بدهید تا طلایی بشن وفلفل وزرد چوبه رو به اون ها اضافه کنید
    ۴- هنگامی که دیدین آب آش غلیظ شد پیاز داغ ها رو همراه با سیر داغ وکمی نعناع همراه فلفل وزردچوبه ونمک اضافه کنید بزارید یه ربع ساعت دیگه جا بیوفته
    ۵- آش ماش خوشمزه ما آماده اس😋😋😋

    سایر نکات
    اگه دوست داشتین آشتون رو فلفلی کنید فوق العاده میشه???

    منبع :‌سرآشپز پاپیون
    وبسایت :‌ 
    https://sarashpazpapion.com

  • پلڪــــ شیشـہ اے
  • آش ماش کرمانی در سرآشپز پاپیون

    https://sarashpazpapion.com/recipe/1cf851046b3e9e028bd3d926b9e9c18c

    مواد لازم برای۴ نفر
    https://sarashpazpapion.com
    مواد اصلی   
    عدس   ۱ پیمانه
    ماش   ۲/۳ پیمانه
    نخود   ۲/۳ پیمانه
    لوبیا چیتی   ۲/۳ پیمانه
    پیاز   ۲ عدد
    روغن زیتون    به مقدار لازم
    دارچین و زردچوبه    به مقدار لازم
    نمک و فلفل    به مقدار لازم
    https://sarashpazpapion.com

    طرز تهیه
    ۱- نخود و لوبیا را از چند ساعت قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را تعویض کنید.
    ۲- حبوبات را به همراه ۴ پیمانه آب در زودپز ریخته و حدود یک ساعت بگذارید بپزد. اگر دوست ندارید عدس ها له شوند، بعد از نیم ساعت از پخت، آن را به دیگر حبوبات اضافه کنید.
    ۳- در حین پخت حبوبات، در ظرف دیگری مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و پیازهای خرد شده را سرخ کنید.
    ۴- بعد از پخت حبوبات و باز کردن در زودپز، ادویه را به همراه روغن زیتون یا هر نوع روغن که ترجیح میدهید به مواد اضافه کرده و پس از ۲، ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید.
    ۵- آش ماش را در ظرف موردنظر کشیده و با پیاز داغ تزئین و سرو کنید.

    سایر نکات
    اگر از زودپز استفاده نمیکنید، حداقل ۳ ساعت زمان برای پخت لازم است.

    منبع :‌سرآشپز پاپیون
    وبسایت :‌ 
    https://sarashpazpapion.com

    :)) ببخشید ولی واقعا با این پست خندیدم.

    من متاسفانه نمیدونم ولی این سایته بازه: http://cooking.akaup.com/ashpazi/?m=1

    بازم سایت با سرور ایرانی اگه میشناسی امتحان کن احتمالا بازه

    پاسخ:
    ان شالله همیشه بخندید :)
  • دچارِ فیش‌نگار
  • مثل این که سه مرحله داره

     

     

    سلام

    شرمنده خواهر بلد نیستم!

    خدا نکشدت، فکر کردم چی می خواستی بگی از قطعی نت :))

    راستی کاشان آرومه؟ 

    پاسخ:
    سلام. دشمنتون شرمنده 
    اینجا امن و امانه. به لطف حضرت حق
  • بانوی عاشق
  • به نام خدا

    شله برنج

    مقداری ماش و عدس و ی تیکه مرغ با ادویه دلخواه بزار رو گاز

    وقتی مرغ پخته شد ریش ریش کن و نصف پیمانه ی عدس و ماشت برنج بریز تو قابلمه ت

    حواست باشه به هیچ عنوان قاشق وملاقه توش نزنی

    تو ی ماهی تابه پیاز داغ کن و رب بزن و مقداری آرد و بعدش به غذا اضافه کن

    بازم هم نزنی ها که ته میگیره

    وقتی که خوب پختن حالا ی هم بزن و نمک بزن و وقتی خاموش کردی توش آبغوره یا آبلیمو بزن

     

    ما عاشقشیم

    پدرشوهرمم خیلی دوست داره

     

    همینو من توش شلغم نگینی میزنم میشه آش شلغم خخخخخخخخخخخ

     

    بازم محشره

     

    اینم کاری از شف عفت

    راستی میتونی ماش پلو درست کنی خیلی خوش مزه است

    پاسخ:
    ماش پلو میپزم اصولا، این دفعه خواستم متفاوت باشه!

    سلام

    منم به یه مشکلی برخوردم با قطعی نت؛ دستور کیک سیب و دارچین هانی شف رو میخوام. وبلاگشون باز نمیشه. گفتم اینجا اعلام کنم اگر بزرگواری اون دستور رو دارن برام بذارن لطفا.

    البته با کسب اجازه از صاحب خونه محترم!

    پاسخ:
    سلام
    خواهش میکنم. ان شالله پیدا میشه:)

    اینم یادم رفت بگم 

    میتونستید ماش ها رو بزارید جوانه بشه 

    چقدر هم جوانه ماش خاصیت داره 

     

     

    :))

    ذهنم با تأخیر بالا مییاد دونه دونه یادم میوفته دقیقا من با ماشرچی کار میکنم :|

    پاسخ:
    ممنون. ماشا پخته بود. دیگه نمیشد کاریش کرد!
  • مردی بنام شقایق ...
  • سلام

    وا

    اینکه دیگه نت نمیخواد

    ماشارو بپزین با نون بخورین دبگه

    ما همینکارو میکردیم تو خوابگاه

     

    آها آبلیموهم بزنین که بشه خورد🤗

    پاسخ:
    سلام
    ماهم خوابگاه ازین کارا زیاد میکردیم.شاممون گاهی وقتا بود پیاز با آبلیمو و نمک!!

    منتها الان دیگه یه پا کدبانو شدیم برا خودمون مثلا!
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

    در این برهه ی تاریخ، مادر دو فروند کوچولوی بازیگوش هستم!
    علی کوچولویی که از دیوار سفیدکاری بالا میرود
    و فاطمه حسنایی که در حال آموزش بالارفتن از دیوار است!

    و مادری که خداوند از دست این دو ترکیبِ عالی صبرش دهد!!

    ....
    هرچه که اینجا می نویسم، صرفا برداشتهای شخصی ذهن یک انسان است. پس دلیلی ندارد که حتما و قطعاً اشتباه نباشد. چرا که انسان ممکن الخطاست...
    من اینجا بلند بلند با خودم حرف می زنم.
    خطابهای پندآموز مرا فقط خطاب به خودم بدانید.

    بایگانی